Hola, molt bones a tothom!

Sóc la Zuzana, enginyera paisatgista de la República Txeca i breument us explicaré per què he decidit emprendre aquest projecte ecològic.

Sempre m’ha interessat la naturalesa, la seva protecció i tots els temes mediambientals. Però el que més m’ha influït a canviar el paradigma del consum absurd del plàstic d’un sol ús, va ser el naixement de la meva filla, la Fabiola. Com acostuma a passar a totes les mares, un naixement és un punt d’inflexió :-).

Doncs ràpidament vaig començar a fer canvis a casa, vaig substituir els sabons i detergents per productes naturals i pels quals podíem reomplir el sabó a la botiga amb les mateixes ampolles, amb la finalitat de produir menys escombraries i ser conscient al llarg de tot el dia, respectant el planeta i conseqüentment a la meva filla.

El segon pas va ser buscar una alternativa als plàstics per embolicar entrepans i per a totes les sobres i meitats de fruita o verdura, que sempre n’hi ha a la nevera. Vaig trobar unes quantes alternatives, però el que més em va atreure va ser un article on parlaven de les propietats de la cera d’abella (antibacterià i conservant) i que es podia impregnar en teixits per fer embolcalls.

Aquesta alternativa em va despertar una necessitat de provar-ho per mi mateixa. Així que durant un any he anat fent proves barrejant productes naturals amb els teixits orgànics fins a trobar la presentació de l’Eco Drap. Cada un dels embolcalls és únic, fet amb les meves pròpies mans i amb la il·lusió d’aportar el meu granet de sorra per a un món sense plàstics i amb l’esperança de conscienciar més gent de què aquesta lluita ens pertany a tots.

Us dono la benvinguda, espero que us agradin els meus embolcalls i que la informació que aniré publicant, us inspiri. Continuarem buscant solucions a l’ús absurd dels plàstics d’un sol ús i ben aviat us les presentarem.

Moltíssimes gràcies per la vostra atenció i ja només queda agrair al meu marit, l’Aleix el suport i l’empenta enorme per ajudar-me a crear l’Eco Drap.

Zuzana