Condicions generals de venda​

Aquestes Condicions de venda regulen la relació contractual d’adquisició dels productes disponibles a la botiga online Eco Drap i regeixen exclusivament les relacions contractuals entre qualsevol usuari d’aquesta pàgina web (en endavant “Client”) i el venedor i propietari de www.ecodrap.com.

En fer una comanda a la web d’Eco Drap, com a Client estàs acceptant aquestes condicions generals de venda, vigents el dia en què facis el corresponent comanda.

1. Productes

Tots els productes disponibles a Eco Drap estan degudament descrits, i estem sempre a la teva disposició per a resoldre qualsevol dubte que tinguis sobre aquests. Tan sols has d’escriure la teva consulta al correu electrònic info@ecodrap.com.

Els embolcalls Eco Drap estan fets a mà, per tant, poden haver-hi petites imperfeccions en el tall o al procés d’impregnació. També el disseny de la tela és orientatiu, cada Eco drap serà original.

Les imatges, il·lustracions i descripcions dels productes de la nostra web, només són orientatius i no ens comprometen de cap manera.

2. Comandes

Per poder realitzar una comanda, el Client haurà de tenir 18 anys com a mínim

Al finalitzar la compra, t’enviarem la confirmació per correu electrònic amb el número de referència de la comanda (en menys de 24 hores).

Tingues en compte que no començarem a processar la comanda fins que hàguem rebut l’import corresponent al nostre compte bancari.

T’enviarem la factura electrònica a l’e-mail que ens facilitis. No t’enviarem la factura impresa juntament amb la comanda a menys que ens ho demanis expressament per escrit en els comentaris de la comanda per tal d’estalviar recursos innecessaris. La factura electrònica és acceptada com a document vàlid per ambdues parts.

3. Preus

Tots els preus mostrats a la botiga online Eco Drap estan detallats en EUROS i inclouen IVA (Impost sobre el Valor Afegit).

Ens reservem el dret a modificar aquests preus sense previ avís però ens comprometem a aplicar els preus que apareixen a la botiga online Eco Drap al moment en què facis una comanda. (Excepte aquells casos on els preus per error s’hagin carregat o mostrat per la web on el valor en Euros quedi per sota del preu de cost del producte.)

Les despeses d’enviament no estan inclosos en el preu dels productes. Les despeses d’enviament van a càrrec del Client i s’afegiran al total de l’import dels productes seleccionats. Les despeses d’enviament inclouen la gestió de la comanda, l’embalatge i l’enviament des del nostre magatzem.

4. Formes de pagament

En realitzar una comanda a la web d’Eco Drap, el Client pot triar lliurement abonar les compres que realitzi mitjançant:

  • Targeta de crèdit, s’utilitza la plataforma Stripe per a gestionar el pagament de forma gratuita per al client.
  • Transferència bancària, es pots ingressar el pagament directament al nostre compte. La transferència pot demorar alguns dies, depenent del banc emissor.
  • Pagament en efectiu a l’hora de recollir el producte personalment.

No es tramitarà cap comanda fins que l’import total d’aquest hagi estat dipositat al nostre compte bancari per qualsevol mètode de pagament (amb l’excepció de la venda personal)

5. Enviaments

Tots els enviaments es realitzen des de Mataró (Barcelona), de dilluns a divendres (excepte dies festius i períodes excepcionals posat com a avís a les pàgines de la botiga). En Eco Drap realitzem lliuraments a la Península (Espanya). Per a altres destins, si us plau, contacta’ns per correu a info@ecodrap.com i trobarem la millor solució d’enviament.

  • Tarifes

Per als enviaments apliquem la tarifa (que inclou l’embalatge i l’enviament des del nostre magatzem):
Espanya Península: 3.95 €.
Per a les comandes superiors a 39.99 € amb destinació peninsular, les despeses d’enviaments són gratuïts.
Si ets de Mataró o vols a venir a buscar el teu encàrrec a Mataró, marca’ho a l’hora de realitzar la teva comanda. Ens posarem en contacte amb tu per concertar la recollida i l’enviament serà gratuït.

  • Terminis de lliurament

Els enviaments seran lliurats en un termini de 2-4 dies laborables a la Península. S’entén com a termini de lliurament, des del moment que l’enviament surt dels nostres magatzems fins que arribi a la teva adreça de lliurament.

  • Retards i errors en el lliurament

Si hi ha un retard en el lliurament de la teva comanda, si us plau, contacta amb nosaltres com més aviat millor a info@ecodrap.com. No ens fem responsables de les demores o problemes ocasionats per l’empresa de transport.

Quan facis la teva comanda, comprova que les dades d’enviament siguin correctes. En cas que l’enviament sigui retornat per la companyia de transports a causa d’un error del client a l’hora de facilitar la direcció (incompleta o incorrecta), els càrrecs d’aquesta devolució aniran a càrrec del client, així com les despeses de tornar a enviar la comanda.

 

6. Canvis i devolucions

A Eco Drap tenim en compte tota mena de precaucions perquè els paquets arribin correctament a la seva destinació. Així i tot, els paquets o el contingut poden ser malmesos durant el trànsit. Si succeís, és responsabilitat del destinatari (el client) deixar constància dels danys a la companyia de transport només rebre els articles.

Si en obrir la comanda rebuda, els productes servits no complissin amb l’acordat en la comanda (per exemple: el producte no és el que va sol·licitar i que consta en la seva comanda), es reemplaçaria el producte no conforme.

En ambos casos, tan si vols reemplaçar un producte deteriorat o bé perquè no compleix amb l’acordat, haurà de comunicar-nos la seva disconformitat abans de 12 h des de la recepció de la comanda. Ha d’explicar-nos detalladament els motius de la seva no conformitat enviant un missatge de correu a info@ecodrap.com, adjuntant una fotografia del producte, o trucant-nos al telèfon 645 60 43 50 si ho prefereix.

Una vegada li hàgim confirmat el codi de retorn, ens haurà de fer-nos arribar al nostre magatzem l’encàrrec i el substituirem, assumint Eco Drap les despeses de l’enviament pel retorn del paquet.

7. Desistiment

És la facultat del client de retornar el producte, sense necessitat de justificar la seva decisió i sense cap penalització. Sempre que els productes retornin en les seves òptimes condicions (sense signes d’ús).
Si vols exercir el dret de desistir, has d’informar-nos amb antelació, el termini de la devolució és de 14 dies naturals des de la recepció del producte.
Les despeses de l’enviament de la devolució del producte pel dret de desistir serà a càrrec del client.

8. Garantia

Els embolcalls Eco Drap es deterioren lentament amb el seu ús. Per aquest motiu no podem oferir-li al client cap termini de garantia. És responsabilitat del client de cuidar els embolcalls de manera, que es minimitzi el deteriorament, tal com està explicat a l’apartat “Manteniment” del menú de la pàgina web, hi trobareu consells per a la seva cura.

Si teniu qualsevol dubte en com cuidar els embolcalls Eco Drap, contacteu-nos a l’adreça info@ecodrap.com.