Avís legal

Identificació
En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s’exposen a continuació les dades identificatives de l’empresa.

Titular del web: Zuzana Vasourková (des d’ara “Eco Drap”)
NIE / NIF: Y1962690E
Domicili: Ronda Mossèn Jacint Verdaguer 43, 4, 1
Població: Mataró
Província: Barcelona
CP: 08304
Correu electrònic de contacte: info@ecodrap.com
Telèfon de contacte: 645 604 350

Usuari: qualsevol persona que navegui i / o realitzi una comanda al lloc web ecodrap.com

Condicions d’ús
La navegació i / o la compra de qualsevol producte a la web d’Eco Drap implica l’acceptació sense modificacions d’aquestes condicions d’ús, que prevalen sobre versions anteriors o sol·licituds especials que puguin sorgir del comprador, incloent-hi l’intercanvi de correus electrònics. Aquestes condicions d’ús poden ser canviades per Eco Drap en qualsevol moment, així que s’aconsella la seva lectura abans d’efectuar una comanda.

Propietat intel·lectual i industrial
Els drets de propietat intel·lectual i industrial derivats de tots els textos, imatges, així com dels mitjans i formes de presentació i muntatge de les seves pàgines pertanyen, en si o com a cessionària, a Eco Drap. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol, serà d’aplicació tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.
Tots els drets reservats. En compliment de la Llei de la Propietat Intel·lectual es prohibeix expressament la reproducció, distribució, comunicació pública i utilització, de la totalitat o part dels continguts de les seves pàgines web sense el consentiment exprés d’Eco Drap.

Continguts i enllaços
Eco Drap es reserva el dret de realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense previ avís, en el contingut de la seva web o en els serveis que presta, incloent-hi la Política de Privacitat i les Condicions de Venda. Aquestes modificacions podran realitzar-se, a través del seu web, de qualsevol forma admissible en dret i seran d’obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades en el lloc web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.
Així mateix, només serà responsable d’aquells continguts creats i agregats per ella mateixa, no d’enllaços que poguessin incorporar tercers, o aquells externs que redirigeixen a un altre lloc web que per descomptat no controla i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap mena de control sobre el contingut d’altres pàgines de la xarxa.
Eco Drap, no es responsabilitza pel mal ús o apropiació indeguda dels continguts o informació publicada al lloc web i es reserva el dret a aprovar o retirar continguts que no consideri oportuns afegits per tercers.

Legislació aplicable i jurisdicció
Eco Drap es reserva així mateix la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda de les seves pàgines web i continguts o per l’incompliment de les presents condicions. La relació entre l’usuari i Eco Drap es regirà per la normativa espanyola vigent i seran competents per a decidir sobre qualsevol controvèrsia que es pogués suscitar entre l’usuari i Eco Drap, els jutjats o tribunals del domicili d’Eco Drap.